マグロの尾肉の照り焼き(Teriyaki with tuna's tail meat)

Food
05 /26 2017

先々週に三崎港に行った時にマグロの尾肉を買ってきました。
When I went to Misaki Port the other week, I bought tuna tail meat.


昨日の夜勤のお弁当は、「マグロの尾肉の照り焼き🐟」でした。作り方はリンクに貼り付けておきますが、初めて食して美味しかったです😊👍。因みにこのお弁当は、ジップロックのタッパーにご飯100g➕ニラ🥗、もやし🌿、人参🥕を味付けしないでレンジでチンしたものを乗せて、オニサキのゴマをふりかける➕マグロのテールステーキ🌞でした。写真はミラーレスで撮影したので、後日upします。味はヒレ肉みたいで肉自体の味があり、美味しかったです。
The lunch box for yesterday's night shift was "Teriyaki with tuna's tail meat". I pasted it on the link, but it seemed like a fillet after eating for the first time, it was delicious. By the way, this lunch box was a tiger steak of tuna that sprinkles sesame seeds on a Ziploc tupper, riding 100 grams of rice, sprouts, carrots, and squeezing in a range without having to season it. I shot pictures with mirrorless, so I will upload it at a later date. The taste seemed to be fillet meat, and the taste of the meat itself was tasty, it was delicious.

コメント

非公開コメント

goose119

昭和47年5月2日生まれ
職業:医療系
在住地:群馬県高崎市
家族構成:妻、男、女
息子:5年生、少年サッカー
娘 :特に何もしていない